Najhitrejša hitra pošta

Hitra pošta je preprosta dostavna storitev, ki pride prav takrat, ko se nam mudi poslati določeno pošiljko, za katero bi želeli, da do naslovnika pride čim prej. Hitra pošta Tine.si vam omogoča zanesljivo urgentno dostavo v najkrajšem možnem času v tujino ali Slovenijo. V manj kot 24 urah je lahko vaša pošiljka kjerkoli si zamislite, ne glede na to, ali gre za Evropo ali svet. Po Sloveniji pa pošiljke potujejo še hitreje – v roku nekaj ur oziroma po Ljubljani celo v roku ene ure oziroma najhitreje, kar se da.

Če želite poslati paket ali kakšno drugo pošiljko, ki bi z redno pošto do naslovnika prišla prepozno, je hitra pošta prava rešitev za vas! Na tak način lahko pošljete kakršno koli pismo ali drugo pošiljko, težko kar do 1300 kilogramov. Poleg tega pa hitra pošta ni namenjena le pošiljanju pošte, temveč tudi dostavi, pa naj si gre za malico, čudovit šopek rož za rojstni dan ali pralni stroj, ki bi ga radi prepeljali iz enega naslova na drugega. Tako si lahko olajšate življenje, presenetite svoje bližnje ali se jim zahvalite in jim polepšate dan.

Gre za zelo prijazno, učinkovito in dobro organizirano storitev, na katero se lahko zanesete. Vsako pošiljko osebno prevzame usposobljen kurir in poskrbi za varno in čim hitrejšo dostavo do naslovnika. Omogočeno je tudi sledenje pošiljki, tako, da v vsakem trenutku točno veste, kje se nahaja, ne glede na to, ali gre za dostavo po Sloveniji ali v tujini. To je še posebej pomembno pri dostavi pomembnih pošiljk ali dokumentacije. Dostava pošiljk potka od vrat do vrat, kar je tako za vas kot za naslovnika najbolj enostavno in praktično, poleg tega pa vam prihrani obilo živcev in časa. Sploh, če v tujini pozabite ključe ali kaj drugega pomembnega. Tudi takrat vam lahko pomaga hitra pošta!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.