Kamnite stopnice

Gor in dol, gor in dol,…kolikokrat na dan greste »gor dol?« Ste takoj pomislili na stopnice? Če je vaš odgovor pritrdilen in tudi vaš dom krasijo stopnice, boste verjetno želeli, da so te varne in tudi prijetnega videza. Mogoče se vam dopade naraven videz in so tako kamnite stopnice vaša izbira?

Kakšne stopnice se vam dopadejo? Verjetno bo odvisno tudi, kakšna je vaša druga oprema v domu. Kako bodo te vplivale in sovpadale z ostalimi rečmi, ki krasijo vaš dom. Seveda pa tudi morajo biti varne, saj vemo, koliko in kakšne nesreče se lahko pripetijo prav na stopnicah. Zato običajno izbiramo materiale, ki ne drsijo in nudijo dober oprijem. Če pa se nam vseeno dopadejo takšne, ki mogoče niso najbolj varne, pa jih izpopolnimo z drugimi načini, zato, da to postanejo.

Doma počivamo, se sproščamo in poskušamo odmisliti vse, kaj nas sicer teži. Zato pa moramo poskrbeti tudi za dobro vzdušje doma in sveda na to najbolj vpliva prav videz našega doma. Kakšen bo ta, pa je seveda spet odvisno od našega okusa in so ljudje, ki imajo radi klasiko, drugi minimalizem, tretji starinski slog, spet drugi modni, ipd. Kakorkoli, pomembno pa je, ne glede na izbran slog, da se ujema oprema doma v celoti. Torej kuhinja, dnevna, itd. Naj bo takšna, da se v svojem domu počutimo odlično. Navsezadnje komaj čakamo, da prestopimo domač prag in se tako prepustimo mehki postelji in kavču. Ja, za to pa je pomembno, da se doma počutimo naravnost najboljše.

Zelo pomembno vlogo pri videzu našega doma v celoti imajo tudi stopnice. In, ker vemo, kako cenjen je kamen, da gre za večno klasiko in tako s to izbiro skorajda ne moremo zgrešiti, saj se ujema z večino domače opreme, ker nam je na voljo v različnih oblikah in  barvah, bodo kamnite stopnice zagotovo ena od najboljših možnosti, katera lahko popolnoma spremeni videz našega doma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.