Sms vedeževanje


Pred vedeževanjem nas ima večina prav posebno spoštovanje in tako skbno izberemo načine in strokovnjake vedeževanje. Mogoče nas je groza tega ali pa tako z veseljem pristopimo k temu, da nam sploh ni nič kaj tuje. Kakšno pa je vaše mnenje o vedeževanju? Ste poskusili sms vedeževanje?

Na vedeževanje se predvsem spomnimo, ko se nam pripetijo določene stvari, katerih morebiti nismo pričakovali, stvari, ko ne vemo kako nanje reagirati, kaj storiti, ipd. In potem smo nekako izgubljeni in želimo čimprej do pravih odgovorov, ki ne bodo imeli slabih posledic v našem življenju. Takrat nam v poštev pride prav vedeževanje, saj nam lahko odpre pogled na marsikatero težavo in nas hitro reši vsake zagate.

Res pa je, da niti ne vemo, kaj lahko od vedeževanja pričakujemo. Ampak tega niti ne bomo vedeli, če ne bomo poskusili in se za to tudi odločili. Če imamo pomisleke, se lahko odločimo za enostavnejše vedeževanje, kjer se nam dejansko niti ni potrebno posebej osebno izpostavljati. Tudi nikamor oditi in lahko to storimo kadarkoli ter od kjerkoli. Odlično, mar ne? O čem govorimo? Sms vedeževanje je pravi odgovor. Če verjamemo ali ne, je tovrstno vedeževanje tudi zanesljivo. Sploh, če nemudoma potrebujemo določene odgovore in, ko nimamo nobenega vedeževalca pri roki. Ko smo sredi nečesa, pri čemer potrebujemo še »tretje oko«, ki nam bo odprlo popolnoma drugačno obzorje in videnje. Navsezandje pa lahko poskusimo, če se nam ne bo dopadlo, ni nujno, da temu sledimo. Sicer pa nimamo kaj izgubiti, pridobimo pa lahko veliko.

Nekoč si nismo mislili, da bomo lahko kaj kmalu vedeževali in brali vedeževalce, kar s pomočjo sms sporočil. Danes je to možno in seveda temu primerno tudi rabljeno, saj vedno več ljudi izbere prav to možnost. Zaradi udobnosti in ugodnosti. Zaradi tega, ker lahko odgovor pričakujemo v vsakem trenutku, ko se odločimo vedeževalca prositi za pomen, odgovor, nasvet ali karkoli drugega.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.