Pšenična trava

Ko smo zdravi, se sploh ne zavedamo, kako pomembno je to stanje. Ko pa je kaj oslabljeno, pa hitro začnemo poizvedovati, kako težave rešiti. Že samo s pomanjkanjem določene snovi v telesu, lahko utrpimo razne poškodbe in posledice. Recimo, če nam manjka beljakovin, prehranskih vlaknin, vitaminov in mineralov ter klorofila. Torej, kako jih učinkovito vnesti v telo v zadostni količini? Pravzaprav zelo enostavno. Pšenična trava je rešitev. In najbolje je to, da je na voljo kot prehransko dopolnilo in je tako uživanje praktično enostavno.

Da je pšenična trava vir vlaknin, mineralov, beljakovin, vitaminov in klorofila, so vedeli že naši predniki in so dokaj hitro začeli izrabljati to v zdravstvene namene. Seveda so iz nje pirpravljali razno užitno hrano in napitke. Včasih se vprašamo, na kakšen način so živeli nekoč in kaj je botrovalo temu, da je njihova življenjska doba bila relativno dolga. Potem pa začnemo ugotavljati, da so večino stvari pridelali sami, brez kemijskih dodatkov, ipd. In danes žal nimamo enakih pogojev kot so jih imeli nekoč, sploh ob hitrem tempu življenja. Zato pa so nam na voljo prehranska dopolnila, ki so ekološkega izvora, pridelana v skladu z naravnimi zakoni, neškodljiva in nabito polna z samimi zdravilnimi snovmi, ki odlično učinkjujejo na človeško telo.

Vitamini in minerali ter snovi za katere še morebiti niti nismo nikoli slišali a so tako telesu pomembni, so sestavni del pšečnične trave, ki velja za superhrano. Med njimi je recimo riboflavin, niancin, ipd. Bolj znani so nam seveda vitamin c, cink, niancin, železo in krom. Vsak od njih ima pomembno vlogo pri ohranjanju zdravja in zdravega telesa. In vemo, da je velikokrat duševno zdravje pogojeno tudi s telesom, zato moramo skrbeti za zdravo telo, da bo tudi naša psihološka stran ostala zdrava.

Torej, pšenična trava je lahko resnično najboljši vir hranilnih snovi in nekaj, kar enostavno ter preprosto vnesemo v telo, da učinkuje in prinaša prave rezultate.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.